Over ons

Het Uilskuiken is de online winkel van Het Uilskuiken aan het Holevoetplein 284 te Scherpenzeel.. In de winkel vind je heel veel kinder- en natuurboeken, puzzels en spelletjes, houtenspeelgoed, schleichdieren en noem het maar op.

Wij gaan elke vlooienmarkt,  kindermarkt en particulier af om ons tweedehands assortiment up-to-date en groot te houden. Met een levertijd van gemiddeld 2-3 dagen heb je je producten zeer snel in huis.

Verzenden in Nederland  kan als brievenbuspakje vanaf € 3,95 en als pakket via DHL, DPD  vaanf € 5,- of afhalen in de winkel in Scherpenzeel.

Is een boek niet op voorraad maar wilt u het wel graag hebben wij zoeken altijd geheel vrijblijvend met u mee.

U kunt uw zoekopdrachten doorgeven via de mail.

Waarom bestellen bij webwinkel.hetuilskuiken.nl?
Wij rekenen geen hoge winstmarges voor u en bieden daarin wel de beste producten tegen de zo laag mogelijke prijzen. Ons tweedehands assortiment wordt zo goedkoop mogelijk ingekocht om voor u zo een lage prijs te garanderen.

Bij ons bent u verzekerd van een kwaliteits product en om dat de waarborgen bieden wij u met een gerust hart de "niet goed geld terug service!" omdat wij gewoon graag eerlijk zijn over onze producten.Contactgegevens
Holevoetplein 284
3925 CA Scherpenzeel (GLD)
06-51748899
info@hetuilskuiken.nl
KvK 50936476


Bezoek ook eens onze winkel in Scherpenzeel! Voor nog veel meer boeken, speelgoed, hebbedingetjes, puzzels en noem het maar op.

Openingstijden van de winkel

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 13:00 - 17:00
Zaterdag 13:00 - 17:00
Zondag Gesloten


U kunt altijd even bellen of mailen om een afspraak buiten de openingstijden te maken.