Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Het Uilskuiken is gevestigd te Scherpenzeel en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort.

Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen, overeenkomsten en aanbiedingen. Wanneer u een bestelling plaatst bij Het Uilskuiken geeft u aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Alle producten op onze website zijn tweedehands producten en in goede conditie tenzij ander aangegeven. Naam, opdrachten en ex libris kunnen aanwezig zijn.

Prijs
Alle prijzen zijn in euro's vermeld. Op vrijwel alle goederen in ons assortiment is er geen BTW-marge regeling van toepassing. 
Prijswijzigingen kunnen voorkomen. Voor de gevolgen van druk- en typfouten kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Betalen
Na uw bestelling ontvangt u een email bevestiging met daarin vermeld een overzicht van de bestelde artikelen en het totaal bedrag, inclusief de verzendkosten.
De betaling dient vooraf plaats te vinden.
De betalingsmogelijkheden zijn op dit moment:
- Overschrijving via bank of giro (vanuit het buitenland alleen SEPA betalingen!) 
- iDEAL (30 eurocent transactiekosten) 
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen 5 dagen verzonden. Wij streven er naar om de artikelen binnen 2-3 werkdagen naar u verzonden te hebben.
Mocht het artikel niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben, zal dit per email aan u worden medegedeeld.

Verzenden
Binnen Nederland:
De actuele verzendkosten worden aangegeven tijdens het bestelproces.
Binnen België:
De actuele verzendkosten worden aangegeven tijdens het bestelproces.
Buiten België en Nederland:
Op aanvraag, neem contact op voor meer informatie.

Annulering
U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 8 dagen na het plaatsen van de bestelling te annuleren, met uitzondering van de speciaal voor u bestelde of gemaakte artikelen. Annuleren doet u via info@hetuilskuiken.nl

Retourneren
Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 14 werkdagen na ontvangst retour zenden. U dient het artikel met opgaaf van reden als retour aanmelden via info@hetuilskuiken.nl. Na bevestiging via mail kunt u het artikel retour zenden. Alle retourkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Het door u betaalde bedrag met uitzondering van de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel worden terugbetaald.

Aansprakelijkheid
Het Uilskuiken is nooit aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs controleerbare slechte kwaliteit van de producten. Het Uilskuiken is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper. Als u wilt kan er voor verzekerd verzenden worden gekozen bij het bestellen volgens het op dat moment geldende tarief van TNT Post. 

Maat- en kleurverschil
De inhoud van de website is met grote zorg samengesteld door Het Uilskuiken. Het kan natuurlijk voorkomen dat een maat of kleur iets afwijkt van het getoonde artikel op de website. Dit soort kleine afwijkingen kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of het recht van retouren.

Wijzigingsrecht
Het Uilskuiken behoudt het recht om bij prijsverhogingen door de leverancier of door een index verhoging haar prijzen in de webshop te wijzigen. 

Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Het Uilskuiken opgeslagen om de bestelling en verzending te verwerken. Daarnaast gebruikt Het Uilskuiken uw gegevens voor het toezenden van (e)mailings. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt conform de wet op de persoonsgegevens.

Klachten en klantvriendelijkheid
Het Uilskuiken streeft naar tevreden klanten en zal dit trachten te bereiken door een goede service te verlenen en zich klantvriendelijk op te stellen. Bij eventuele klachten zullen wij ons inzetten om deze naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, kunt u contact met ons opnemen via info@hetuilskuiken.nl